LINDEN STAALBOUW HEEFT AL MEER DAN 100 JAAR ANTWOORD OP ELKE VRAAG OP HET GEBIED VAN LASWERK EN METAAL.

En onze klanten kunnen op ieder moment in het proces op ons rekenen. Tijdens productie en montage en natuurlijk ook inzake onderhoud en reparatie. Wij denken graag met u mee over hoe u uw idee om kunt zetten in staal. 

Klik hier om onze certificaten te bekijken.

Lassen onder EN-1090 is de norm

Onze vakmensen realiseren alle denkbare staalconstructies in de bouw en infra. De wetswijziging in 2014, waarin fabrikanten verplicht gesteld zijn bij levering van stalen bouwproducten een CE conformiteitsverklaring volgens de EN-1090 te verstrekken, was voor Linden Staalbouw aanleiding het interne kwaliteitssysteem tegen het licht te houden. Dit heeft geresulteerd in een nieuw productiebeheerssysteem dat volledig voldoet aan de eisen van EN-1090.

Klik hier om onze certificaten te bekijken.

Kwaliteit

In de EN-1090 wordt verwezen naar de ISO-3834, een internationale kwaliteitsnorm voor laswerk. Deze norm is van belang voor partijen die machines als zware hef- of hijsmiddelen willen laten maken en voor partijen die moeten voldoen aan de hoogst geldende veiligheidsregels, denk aan defensie, de petrochemische industrie en de rail-infra. Sinds maart 2016 beschikt Linden Staalbouw ook over laatstgenoemd certificaat en wel op het meest uitgebreide niveau: ISO-3834-2.

Klik hier om onze certificaten te bekijken.

Bel of mail direct voor een offerte

0299 649811 aanvragen